Parking hospital

  • Parking hospital 1
  • Parking hospital 2
  • Parking hospital 3
  • Parking hospital 4
  • Parking hospital 5
  • Parking hospital 6
  • Parking hospital 7
  • Parking hospital 8
  • Parking hospital 1
  • Parking hospital 2
  • Parking hospital 3
  • Parking hospital 4
  • Parking hospital 5
  • Parking hospital 6
  • Parking hospital 7
  • Parking hospital 8
  • Om det här projektet
  • Produkter som används
  • Liknande projekt

The new four-level parking garage of Glostrup Hospital in Denmark, designed by architects Christensen & Co., includes a prominent green architecture with a clear sustainable profile.

Green all around

Around the entire garage a SemperGreenwall Outdoor is installed in 2015. The facade, built up from pre-grown Flexipanels, is planted with various species of flowering plants adapted to sun or shade. The green facade underlines the ambition of the Glostrup Hospital to create a thriving and sustainable environment.

Produkter som används