Bygninger med biodiversitet i byen

Sempergreen er din leverandør af let-montérbare, grønne tagprodukter i hele Danmark, uanset om du bor i København, Århus eller Odense. Grønne tage kaldes også for levende tage og er ideelle i by- og industriområder. De er til gavn for både mennesker, naturen og livet i byen. Er du klar til at gøre et biodiverst grønt tag til dit projekt?

Se produkterne

I bymiljøer, sommerfugle, bier og svirrefluer samt fugle, kan finde føde og/eller gode parringsmuligheder på taget, hvilket måske ikke er tilgængeligt andre steder i nærheden. Et blomstrende sedum tag giver beskyttelse og nektar til dyrelivet og kan opgraderes med en Sempergreen biodiversitetspakke for at skabe et let, grønt tag, som giver bedre plads til redepladser, beskyttelse og udgør en fødekilde til bestøvere.

Sempergreen biodiversitetspakke Sedumtage met urter i Belgien
Biodiversitetspakke for grønne tage                                                Taghave (Sedum med urter) i Belgien

Vegetationstæpperne sedum urt, vildblomst (’Nordic Meadow’) og bier og sommerfugle skaber på ingen tid et mangfoldigt blomstrende tag! Da denne grønne tagkonstruktion har et tykkere substratlag, har larver og andre insekter tilstrækkelig plads til at forpuppe sig. Vores biodiverse vegetationstæpper forvandler uudnyttet tagareal til et bæredygtigt livsmiljø for flora og fauna.

SE ALLE GRØNNE TAGSYSTEMER HER

Vil du vide mere om, hvordan dit byggeprojekt kan øge den lokale biodiversitet? Vi har udarbejdet et dokument om dette emne. Læs vores white paper her

Mindre CO2, mere biodiversitet​

De planter, der vokser i taghaverne, er også med til at bekæmpe klimaforandringerne ved at opfange CO2. Hvis du gerne vil yde et større bidrag til en renere og sundere luft, kan du tilføje olivinholdigt grus rundt om kanterne af det grønne tag, da det absorberer CO2 fra atmosfæren. 

Kan vi hjælpe dig?

Vi hjælper dig gerne via e-mail på kevin.odonoghue@sempergreen.com eller via telefon
på +45 40 35 98 05 
(Kevin O'Donoghue, Sales Manager Denmark). 
Vi giver dig også gerne et tilbud på www.sempergreen.com/en/contact/request-quotation-green-roof.

Grønt tag med olivinholdigt grus